Ook een eigen website?

Wordpress website

Bent u op zoek naar iemand die voor u een bedrijfswebsite kan maken? Of een eigen blog? Een webshop? Een eigen plekje op het web? 

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, is het erg belangrijk dat u ook online te vinden bent. Of u nu als zzp’er werkt, een eigen restaurant heeft of een klein winkeltje runt. Een website is tegenwoordig hét visitekaartje van uw bedrijf.

Een website hebben is dus belangrijk, maar ik snap ook dat het niet veel geld en tijd mag kosten. U zoekt dus naar iemand die voor u een makkelijk te onderhouden website kan maken en snapt dat uw portemonnee niet oneindig is.

Wat kan ik voor u betekenen?

 • Ik bouw uw website aan de hand van WordPress.
  Dit is voor u eenvoudig te onderhouden en goedkoper dan wanneer u een website laat bouwen in HTML.
 • Samen kiezen wij het design van uw website. 
  Aan de hand van templates (ook wel thema’s genoemd), kiezen wij samen het design en uiterlijk. Na het kiezen van een template bouw ik de website verder geheel naar wens op.
 • Ik schrijf uw teksten.
  Met een website zonder tekst bent u er natuurlijk nog niet. Aan de hand van de opgegeven informatie en interviews schrijf ik ook de teksten van uw website.
 • Ik maak uw foto’s.
  Mensen zijn erg visueel ingericht en uw website staat of valt met de gekozen afbeeldingen. Samen met een professionele fotograaf maak ik de foto’s van uw producten, diensten en/of winkel.
 • Ik zorg ervoor dat u vindbaar ben in Google.
  Als SEO expert zorg ik ervoor dat uw website ook te vinden is in Google. Ik richt uw Google Analytics in, maak een Google+ pagina en zorg ervoor dat uw website aan de voorwaarden van Google voldoet.
 • Ik zet uw socialmedia-accounts op. 
  Mocht u nog niet actief zijn op social media, dan zet ik deze voor u op. Ook kan ik ze voor u blijven onderhouden.
 • Ik leer u hoe u de website kunt blijven onderhouden of ik doe dit voor u. 
  Wanneer de website af is kan ik u leren hoe u de website zelf onderhoudt. Wanneer u dit niet wil kan ik dit ook voor u blijven doen.

Bekijk hier de websites van de klanten die u voorgingen!

Portfolio

Zit niet langer zonder website! Neem contact op en vraag een (vrijblijvende) offerte aan!

Contact:

Leave a Reply