Artikelen voor het Noordhollands Dagblad

Noordhollands Dagblad

Vanaf 2012 tot aan 2014 werkte ik als recensist en verslaggever voor het Noordhollands Dagblad – Zaanstreek. Dit zijn enkele van de gepubliceerde stukken.


Kunst tussen de Zaanse huisjes

In het weekend van 6 en 7 oktober, barstte het van de kunst in de Zaanstreek. Voor de 19e keer organiseert stichting Tengel de Atelierroute, die begint in het Weefhuis in Zaandijk. Kunstenaars die aangesloten zijn bij de stichting openden dit weekend hun deuren voor belangstellenden. Voor de kunstenaars de kans om te laten zien wat ze in huis hebben en voor de toeschouwers een leuk middagje kunstsnuiven.

Lees meer


Besnorde romantiek in de boerderij

Het is koud buiten, maar niet zo kil als de liefde van boer Teun en zijn vrouw Tinie. Terwijl hij alleen nog maar bezig is met zijn koeien, zit Tinie eenzaam op de boerderij. Om de relatie te redden, bestelt Tinie een Mariachi band uit Nicaraqua die de romantiek weer terug in hun leven moet brengen. Terwijl de zingende snorren weer voor liefde zorgt tussen die twee, krijgt het publiek het al gauw warmer dankzij de zonnige nummers van familievoorstelling Moustachio.

Lees meer