Opdrachtgever zkt freelancer?

photo-1420708392410-3c593b80d416

Mijn cv en portfolio bekeken en bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Dat kan, want ik ben namelijk op zoek naar leuke opdrachten!

Als Content Creator kan ik namelijk veel, maar soms is het een beetje onduidelijk wat een Content Creator precies doet. Hieronder ziet u een overzicht van wat ik voor u kan betekenen:

 • Tekstschrijver
  Bent u op zoek naar inspirerende en vlot geschreven teksten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik schrijf voor zowel offline als online, commercieel en non-commercieel. Teksten voor uw website, uw folder of uw advertentie? U roept het maar en ik schrijf het. Door mijn opleiding en werk als freelance journalist ben ik een schrijvende duizendpoot en weet ik feilloos de juiste ‘tone of voice’ over te nemen of te creëren.
 • Social Media beheerder/online reputation manager
  Bent u op zoek naar iemand die uw social media accounts kan opzetten en beheren? Wat u dan nodig heeft is een online addict zoals ik. Ik heb verschillende accounts opgezet voor verschillende (kleine) bedrijven en ook beheerd. Met mijn kennis van social media zoek ik samen met u uit op welke social media kanalen u het beste actief kan zijn en zet ik een professionele pagina op met alle informatie die nodig is voor een succesvol bedrijf en een flinke dosis ‘call to action’. Weet u daarna niet hoe u verder moet? Ik schrijf voor u een social media strategie! Daarnaast kan ik de strategie zelf tot uitvoering brengen en uw kanalen voor u beheren (in goed overleg). Ook kunt u mij inhuren als ORM en ben ik uw online waakhond met een neus voor alles wat er op het web over uw bedrijf wordt geschreven.
 • (WordPress) websitebouwer
  Ik ben geen HTML websitebouwer, maar ik kan wel prachtige en moderne WordPress websites voor u bouwen (en deze naar wens maken m.b.v. HTML). Ik zorg ervoor dat het design van uw website er strak uitziet, hij SEO vriendelijk is en dat u hem eenvoudig zelf kan beheren. U kiest uw URL en u krijgt van mij een mooie voorselectie van de thema’s die bij uw bedrijf passen en daarna ga ik aan de slag met uw droomwebsite.
 • Workshops
  Wilt u uw WordPress website het liefst zelf maken, maar weet u niet hoe dit moet? Ik geef ook workshops! Dit zijn workshops voor beginners waarbij u van A tot Z leert hoe u een WordPress website aan uw URL verbindt en hoe u deze vervolgens naar eigen wens verder opbouwt. Ook geef ik workshops over social media (beginnersniveau). Hier leert u zelf hoe u een social media kanaal opzet en hoe u deze vervolgens onderhoudt.

Wilt u mij inhuren? Vraag dan een (vrijblijvende) offerte op via onderstaande link:

Contact


Samenwerkingen/opdrachtgevers: