Een nieuwe start

Freelancer

Freelancer zkt opdrachtgever

Zo. Dat is even schrikken hé? Een totaal nieuwe look voor Kirstenspooren.nl. Het was flink nodig ook. Na een jaar zonder nieuwe berichten werd het hier behoorlijk stoffig, dus het werd tijd voor een grondige schoonmaak en een nieuwe start. Symbolisch ook voor hoe ik op dit moment in het leven sta, want er is in de tussentijd veel gebeurd.

Ik ben ondertussen afgestudeerd (nog bedankt iedereen die mij hierin heeft gesteund, zowel online als in ‘real-life’) en direct naar mijn afstuderen kwam ik terecht in een sneltrein (get it?). Ik begon meteen met fulltime werken als webredacteur en bleef ondertussen ook keihard doorgaan met mijn kindje www.reizen-met-de-trein.nl. Ik besef nu dat ik dit niet allebei kan doen. Van 40 uur werken in een week en thuis en in het weekend ook nog eens door blijven gaan word je moe en voor je het weet rijdt die sneltrein je voorbij. Daarom is het nu tijd voor een nieuwe start. Ik ga het freelancen weer oppakken. Ik blijf mij inzetten voor Reizen met de trein en daarnaast zoek ik dus nieuwe opdrachten of een parttime baan (hoewel ik een mooie fulltime job waarin ik mijn passie voor social media in kwijt kan ook niet af zou slaan). Dus weet jij iets of ben jij degene die iemand zoekt? Neem dan contact met mij op :D

Er komt dus weer wat meer leven op www.kirstenspooren.nl, hoewel ik niet zo actief ga bloggen als voorheen. Ik ben jullie wel allemaal erg dankbaar dat jullie mijn website niet vergeten zijn en trouw mijn site zijn blijven bezoeken! Dank jullie wel!

2 Comments

 • 9 augustus 2015 at 09:52 — Reply

  Leuk dat je er weer bent. En je site ziet er fantastisch uit, mooie look!

  • Kirsten (Author)
   9 augustus 2015 at 13:24 — Reply

   Dank je Eva! Ik ben er zelf ook erg blij mee :)

Leave a Reply