Top 5 onbekendere reisblogs die je moet volgen II

Top 5 onbekendere reisblogs die je moet volgen II

Het is weer tijd om een paar onbekendere reisblogs in het zonnetje te zetten! Want het zijn er zo veel en ze zijn zo leuk. Dit is ook zeker niet de laatste post die ik wijd aan onbekendere reisblogs, dus als jouw blog er nu niet tussen zit: niet getreurd! Deze week dus een nieuwe Top 5 onbekendere reisblogs die je moet volgen II

Travelinq

Travelinq is de vrolijke reisblog van Randy en Sander. Samen met een heel team aan ‘Citybloggers’ vullen ze de website met leuke en informatieve reportages en heel veel reisnieuws. Wil jij dus op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van reizen? Dan moet je vooral Travelinq in de gaten houden. Top 5 onbekendere reisblogs die je moet volgen II

For40

For40 is de blog van Miranda, een 40 plusser met een vrolijke en grappige kijk op het leven. Op haar blog deelt ze alles over reizen, eten en 40’ers issues. Miranda is vooral dol op het zonnige zuiden en op wintersport, dus de meeste reisblogs gaan daarover. Ze zijn vooral informatief en net even buiten de gebaande paden, wat wel fijn is. Top 5 onbekendere reisblogs die je moet volgen II

Mandy de Roo

Mandy de Roo is een echte levensgenieter en dat is terug te zien op haar blog, Mandyderoo.nl. Haar reisblog is een mooie combinatie tussen informatieve stukjes, hotspots en persoonlijke ervaringen. Haar foto’s zijn ook prachtig, wat het geheel tot een mooie blog maakt. Top 5 onbekendere reisblogs die je moet volgen II

Fotograferen op reis

Fotograferen op reis is een fotografie/reiswebsite van Denise, Nancy en Roy. De website staat vol met handige fotografietips, mooie foto’s en interessante bestemmingen. (Hobby)fotografen moet hier echt een kijkje nemen, want ze schrijven ook heel vaak reviews over speciale gadgets en apps. Top 5 onbekendere reisblogs die je moet volgen II

De mooiste stedentrips

Esther is een freelance reisjournalist en blogger. Op haar website Mooistestedentrips.nl deelt ze veel reisnieuws, handige tips en mooie verhalen. De bestemmingen waarover ze schrijft zitten ver weg én dichtbij. Zo schrijft ze ook vaak genoeg over Nederlandse steden, mét handige tips en hotspots. Top 5 onbekendere reisblogs die je moet volgen II Kende jij bovenstaande blogs al? En ik weet nog zoveel meer fijne reisblogs :) allemaal het ontdekken waard. 

—————————————————————————————————-

Ik heb trouwens sinds kort een eigen facebookpagina. Hierop deel ik reisnieuws, blogs van collega bloggers en natuurlijk mijn eigen verhalen. Onder de eerste 100 likes verloot ik een leuk ‘cadeautje’, die je vast en zeker kan gebruiken op je volgende trip.

Credits bovenste afbeelding ©nic519

 

Related Posts

Jonathan Kos-Read Winterse gerechten 7 december 2013
Taschen Must have: Taschen’s reisgidsen 14 februari 2014

9 Comments

 • 9 april 2014 at 18:11 — Reply

  Wat leuk dat onze website er tussen staat!! Heel erg bedankt voor de vermelding! Wij zijn apetrots :) Ik vind dit hele leuk artikelen. Ontdek steeds meer nieuwe blogs! Gaan jullie toevallig ook naar de Travel bloggers clinic morgen in Amsterdam?

  • Kirsten (Author)
   9 april 2014 at 19:10 — Reply

   Ik vind het ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken :) kan nooit genoeg lezen over reizen haha! En ja, wij zijn er morgen ook :) Jullie?

 • 9 april 2014 at 18:42 — Reply

  Leuk om te lezen! De meeste blogs ken ik al, maar het is altijd fijn om weer nieuwe toffe sites te ontdekken.

 • 9 april 2014 at 19:24 — Reply

  Leuk! Kende van deze blogs eigenlijk alleen die van Mandy, dus bedankt voor een paar nieuwe sites!

 • 9 april 2014 at 22:11 — Reply

  Wat lief dat je mijn blog hebt gedeeld!
  Dankjewel :-)
  Esther.

 • 10 april 2014 at 08:44 — Reply

  Bij elk lijstje dat ik tegenkom denk ik: hè, balen dat mijn eigen blog nog steeds niet live is! Mijn site met gepubliceerd werk (reisverhalen/columns/boeken, etc.) overigens wel. Overigens post ik op m’n Vrouwonlineblog ook minimaal 1 x per week over reizen. Dus voor wie dat nog niet wist, kijk gerust eens!

  Maar… wel heel leuk dat je aandacht besteedt aan de minder bekende blogs. Zo kom ik ook weer nieuwe blogs tegen. Ik kende For40 nog niet! Die ga ik volgen!

 • 10 april 2014 at 09:23 — Reply

  Wat leuk Kirsten, thanks! Leuk stukje! Er zitten een paar onbekende tussen voor mij, lekker neuzen dus!

 • 18 april 2014 at 08:34 — Reply

  Leuke lijst. Ken veel reisblogs, maar hier stonden weer een paar nieuwe voor me tussen :)

 • 30 april 2014 at 18:40 — Reply

  Ik kom jouw artikel nu pas tegen, maar super tof dat je ons reisplatform noemt in jouw top-5! Erg leuk!

  Reislustige groet,

  Sander (en Randy natuurlijk) ;)

Leave a Reply