Stilte voor de storm

Stilte voor de storm

Zoals jullie al hebben gemerkt is het de laatste tijd wat stiller op mijn blog. Dit komt voornamelijk omdat ik op dit moment aan het afstuderen ben en echt bijna klaar ben met mijn opleiding. Ik heb daarom besloten om geen reisjes meer te maken (behalve een reis naar Polen dat al gepland stond) tot dat ik klaar ben met mijn scriptie. Dat betekent ook dat het hier wat stiller wordt :) Een stilte voor de storm, zeg maar. 

Achter de schermen werken Nick (van www.nickvanrookhuijzen.com) en ik ook aan een online magazine. Ik ben helemaal enthousiast en ik hoop dat jullie dat tegen de tijd dat we de website publiceren ook worden! Waar het nieuwe online magazine over gaat houden we nog even geheim, maar het heeft – hoe kan het ook anders – wel met reizen te maken. Blijf mij volgen op Social Media en blijf een bezoekje brengen aan mijn website, want er zullen nog wel leuke berichten verschijnen, alleen iets minder vaak dan normaal ;)

You can not travel the path until you have become the path itself – Buddha

Related Posts

Liebster Award Liebster Award 18 april 2014
Instaheader Reisinspiratie op Instagram II 19 januari 2014

5 Comments

 • 14 april 2014 at 20:41 — Reply

  Succes met afstuderen Kirsten! En ik ben benieuwd naar jullie online magazine.

 • 15 april 2014 at 08:49 — Reply

  Succes! En ik ben benieuwd naar je website!

  • Kirsten (Author)
   15 april 2014 at 09:54 — Reply

   Thanks :) ik ben ook benieuwd wat jullie straks vinden haha

 • 17 april 2014 at 20:55 — Reply

  Veel succes met afstuderen! Enjoy Polen en ik ben uiteraard benieuwd naar jullie mooie plannen! Ik blijf je volgen!

Leave a Reply