De wintersport app van Skiinfo

De wintersport app van Skiinfo

Afgelopen donderdag was het zo ver. Ik ging eindelijk weer eens leren skiën. Ooit – lang geleden – heb ik al eens op de piste gestaan, maar ik was toen zo klein dat ik mij daar weinig van kan herinneren. Daarom was het tijd voor een lesje skiën in SnowWorld. Natuurlijk niet echt vergelijkbaar met een echte piste, maar om even te oefenen was het prima. Wat een fantastisch gevoel was dat zeg! Nu ik het skiën een beetje onder de knie begin te krijgen (en al helemaal dat wintersportgevoel) wil ik dit jaar super graag op wintersport. Daarom downloadde ik de nieuwe app van Skiinfo.nl.

De wintersport app van Skiinfo
Aankomende winter met ski’s?
De wintersport app van Skiinfo
Ik in SnowWorld

Skikriebels

Nu ik de skikriebels te pakken heb gekregen, ben ik mij aan het oriënteren voor aankomende winter (want dit seizoen gaat niet meer lukken). Dit doe ik o.a. via de app van Skiinfo. Hij is namelijk echt super fijn. Niet alleen ter informatie, maar ook voor vermaak. Met de app kan je namelijk de sneeuwhoogtes bekijken (hij gaf zelfs aan dat er in SnowWorld 40 cm sneeuw lag), welke pistes er open zijn, informatie over het skigebied en (dit vind ik zelf het allerleukst) webcambeelden! Heerlijk om naar de besneeuwde pistes te kijken. Verder kan je met de app ook pistekaarten bekijken of tips lezen van andere skiërs.

De wintersport app van Skiinfo

 

Winnen!

Wanneer je de gratis skiapp van Skiinfo download, maak je kans op super leuke prijzen. Skiinfo verloot het gehele skiseizoen prijzen zoals gratis skipassen voor een skidag in Nederland, Keen Revel II schoenen, een wintersportgids en nog veel meer. Kijk op www.skiinfo.nl voor meer informatie over de prijzen.

Eén piepklein nadeel van de skiapp: hij is er niet voor de Windows 8 phone, dus ik moet het even doen met de telefoon van mijn vriend. Hopelijk komt hij wel snel!

Volgende week volgt er weer een post over mijn zoektocht naar het perfecte skigebied voor een eerste keer skiën! Waar moet ik volgens jullie aankomende winter heen?

Deze post is geschreven in samenwerking met Skiinfo.nl
Bovenstaande afbeelding: © Skistar Trysil

 

Related Posts

InstagramCapture_0151fb97-5519-4ae0-8e43-9651c82464eb_jpg[1] Fijne kerst iedereen! 24 december 2013
traveler National Geographic Travelers café @ Pllek 24 januari 2014

2 Comments

 • 9 maart 2014 at 18:51 — Reply

  Ik hoop dat het er dit najaar voor j evan komt om te gaan skiën. Ik ben onlangs in Serre Chevalier geweest en dat was ook ideaal voor beginners. Voor apres ski blijft toch Oostenrijk nog wel mijn favoriet.

  • Kirsten (Author)
   10 maart 2014 at 17:54 — Reply

   Ja, apres-ski is altijd veel belangrijker in Oostenrijk :) Zoveel weet ik dan weer wel haha! Het liefs ga ik denk ik naar een gebied waar de pistes geheel leeg zijn ;)

Leave a Reply