De reisapps van Windows 8

De reisapps van windows 8

Ik hoor altijd tegenstrijdige berichten over Windows 8. De één vindt het verschrikkelijk, de ander helemaal het einde. Het is anders, kleurrijk en gewoon niet wat je gewend bent van Windows. Ik heb er in ieder geval geen problemen mee. Ik vind het leuk dat het zo kleurrijk is en mis de startknop absoluut niet. Wat ik het leukste vind aan Windows 8, zijn de apps. En dan vooral de reisapps van Windows 8. 

Bing reizen

De allerfijnste reisapp voor de Windows 8 komt van de zoekmachine Bing: Bing Reizen. Het is een heerlijke app, met grote mooie foto’s per stad. Vanuit de app kan je meteen vluchtinformatie opvragen en hotels bekijken. Er staat een klein overzichtje met alle informatie die je moet hebben, welke bezienswaardigheden er zijn en welke restaurants er aangeraden worden volgens Tripadviser, Frommer’s en Michelin. Ook vind je er achtergrond informatie en panoramafoto’s.

De reisapps van windows 8

Around the Globe

Around the Globe is op dit moment de grootste reisblog/website van Nederland en heeft dus ook een app voor de Windows 8. Op de app vind je reisnieuws en kan je reisverslagen lezen. Ook staan er verschillende reviews van reisproducten. Het is een mooi vormgegeven app, met alle informatief nieuws. Anders dus dan de Bing Reizen app, maar qua nieuws wel echt de fijnste.

De reisapps van Windows 8

TripAdvisor

TripAdvisor we allemaal wel als het gaat om het delen van tips voor op reis. Daar is nu ook een app van voor de Windows 8. De app is echt super mooi vormgegeven en alle informatie is compleet.

De reisapps van windows 8

Skyscanner

Ook Scyscanner kennen we al van de website, maar het heeft een hele mooie app voor de Windows 8. In het beginscherm kan je meteen je gegevens invullen, zodat Skyscanner op zoek gaat naar de beste vliegtickets. Ook kan je doorscrollen en zo vind je een aantal opties voor goedkope vluchten. Heel fijn als het je toch niet zo veel uitmaakt waar je heen gaat.

De reisapps van Windows 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke app voor de Windows 8 is jouw favoriet?

 

 

Related Posts

Reizen-in-boeken Reizen in een boek 17 februari 2014
Lies Thru a Lens Sprookjeskastelen deel II 4 december 2013

Leave a Reply