National Geographic Travelers café @ Pllek

traveler

I know, I know. Ik had gezegd dat ik niet zou bloggen deze week (herkansing stress), maar dit MOET ik gewoon met jullie delen. NG Traveler (mijn favoriete reisblad) bestaat 10 jaar (!) en dat werd gevierd met het National Geographic Travelers café @ Pllek

Reizigers, verzamel u.

Een pop-up café dus. Met Traveler. Daar moest ik bij zijn! Nogal last-minute sprongen we in de auto en reden naar Pllek. Pllek is een ultra hip restaurant/bar direct aan het IJ. Een hele mooie plek om überhaupt eens heen te gaan, vooral in de zomer want dan hebben ze ook een strand met knusse vuren en zitzakken. Ideaal. Zo een locatie is daarom perfect voor het houden van een Travelers Café. Lekker eigenwijs, creatief en authentiek. Hier moest je als reiziger gewoon bij zijn.

InstagramCapture_9021a5b3-ab35-40d6-ace2-4d2c9fef9560_jpg[1] InstagramCapture_0dcf2766-c4d9-4cae-ae84-91090401a4aa_jpg[1]

Tussen het mollen door….

Natuurlijk kon je in het café lekker wat wijntjes drinken en genieten van het uitzicht, maar er werd nog meer georganiseerd door NG Traveler. Zo hield hoofdredacteur Aart Aarsbergen een welkomstwoord, Lieve Joris liet wat foto’s zien over haar nieuwe boek ‘Op de vleugels van de draak’ en managing editor Paul Römer sprak over het werken op de redactie en stelde de nieuwe Digital Nomad (blogger) voor. Nick was ook in de zevende hemel, want fotograaf Raymond Rutting hield ook een presentatie en gaf tips! Het was genieten van de mooiste foto’s. Mijn ex-mol Daphne Bunskoek bevond zich ook in de zaal en na alle presentaties was het tijd voor een quiz, met haar als quizmaster. Mijn reiskennis was helaas niet voldoende om het spel te winnen, maar leuk was het wel. De avond eindigde met nog meer praatjes, borrels en lekkere hapjes.

Heb je het allemaal gemist, maar had je er wel graag bij willen zijn? Geen nood! NG Traveler gaat waarschijnlijk nog meer van dit soort avondjes organiseren, dus hou website goed in de gaten! Het is voor iedereen toegankelijk, je hoeft jezelf alleen maar even op te geven (*toegang is/was gratis).

Related Posts

Ontdek: Český Krumlov Ontdek: Český Krumlov 29 april 2014
New Castle Minicruise naar Newcastle upon Tyne 23 december 2013

Leave a Reply