New Years Bucketlist

New years © Ginnerobot

Nieuwjaars blogposten vliegen je om de oren op dit moment, maar eigenlijk hoort het er wel een beetje bij. Dus nu ook één van mij! De New Years Bucketlist. Mijn laatste blogpost van dit jaar. Mijn excuses dat het hier rond de kerstdagen wat stiller is geweest, maar bij mij betekent kerst + relaxed = ziek. Vandaar dat jullie eventjes hebben moeten wachten. 

2013 overzicht

Nu is het bijna 31 december, bijna Oud en Nieuw. Ik word altijd een beetje emotioneel aan het einde van het jaar. Weer een jaar voorbij en weer een jaar vol nieuwe kansen. 2013 was voor mij echt het jaar van kansen pakken. Ik studeer nog steeds en soms vind ik het best eng om mij professioneel neer te zetten en dus kansen pakken. Vaak zeg ik tegen mijzelf: eerst maar even afstuderen en dan gaan we er gewoon voor. Dit jaar dus niet. Ik heb geen zin meer in wachten! Ik wil de wereld in, werken, genieten en reizen. In 2013 heb ik elke kans gepakt die langskwam. Hier een minioverzichtje van mijn jaar:

 • Op 2 januari heb ik mijn twee poezekindjes gehaald :D beste dag van 2013 <3
 • Begin dit jaar liep ik nog stage bij Columbus Magazine. Ik heb daar in een half jaar onwijs veel geleerd en hoewel het zwaar was (van zeven tot acht van huis weg), was het een ervaring op zich.
 • In juni ben ik begonnen met afstuderen. Ik ben nog steeds bezig, maar mijn onderwerp heeft zovéél deuren geopend. Ik heb namelijk het bloggen ontdekt en daarmee het wereldje dat reisbloggen heet. Als reisjournalist was ik niet echt bezig met bloggen en keek ik eerder sceptisch naar het bloggen toe, dan dat ik het omarmde.
 • In augustus (in de heetste week van het jaar!) ben ik verhuisd naar het centrum van Gouda. Ik woon nu in een prachtig huis, twee keer rollen van de winkelstraat af en met veel meer kamers dan voorheen. Eerst woonde ik in een studio en nu gewoon in een minivilla (voor mij dan).
 • In september ging ik op persreis naar Graubünden, Zwitserland (Arosa en Lenzerheide). Ik ben genomineerd voor de prijs van jonge reisjournalist van het jaar en ik hoor volgend jaar wie er gewonnen heeft *duimt*. Het was een super persreis met allemaal jonge journalisten.
 • Halverwege november ben ik gaan bloggen op kirstenspooren.nl ipv www.thecheesysideofgouda.wordpress.com en nu in december heb ik gemiddeld 100 unieke bezoekers per dag en 1800 bezoekers per maand. Dat vind ik echt super veel, voor iemand die zo kort bezig is :D helemaal geweldig natuurlijk!
 • In december voor het eerst naar Antwerpen geweest. Ik was eerst sceptisch over deze stad, maar het is er prachtig! Wat een top stad.

 

Tommy <3
Tommy <3
Saartje <3
Saartje <3

2014 bucketlist

Nu verder naar 2014 en ik heb zo het idee dat dit ook weer een geweldig jaar gaat worden. Elk jaar maak ik goede voornemens en die laten we dan op in een ballon en elk jaar fikt dat ding af voor hij ook maar twee meter van de grond is, dus dit jaar doen we het anders. Ook weet ik nooit meer aan het einde van het jaar wat mijn voornemens waren aan het begin van het jaar en of ik alles gehaald had. Nu ik het hier ga opschrijven, telt het echt. Ik noem het ook geen voornemens meer, maar een minibucketlist van het jaar 2014.

 • Afstuderen!
 • Venetië zien
 • Naar Polen reizen
 • Sowieso meer reizen maken (pers en persoonlijk)
 • Een goede (freelance) baan (erbij)
 • Samen met mijn vriend onze lang gewilde gezamenlijke blog/website opzetten. (It’s going to be soooo good haha)
 • Meer bloggen en meer leren over bloggen
 • Meer bloggers ontmoeten (14 januari, anyone?)
 • Beter aan mijn gezondheid werken (meer sporten, beter eten etc.)
 • Had ik reizen al genoemd? Nee? Reizen, reizen, reizen, reizen, reizen, reizen!

Ik wens jullie echt een ontzettende fijne jaarwisseling en een heel gelukkig 2014!!

 

 

 

 

new years eve
Meer vuurwerk zien? Klik op de foto!

Related Posts

De reisapps van windows 8 De reisapps van Windows 8 19 februari 2014
InstagramCapture_0151fb97-5519-4ae0-8e43-9651c82464eb_jpg[1] Fijne kerst iedereen! 24 december 2013

9 Comments

 • 30 december 2013 at 18:11 — Reply

  Mooi lijstje, komt vast helemaal goed ;) Fijne jaarwisseling!

 • Jol
  30 december 2013 at 18:16 — Reply

  Weet zeker dat je deze bucketlist met glans volbrengt! Leuke post weer deze, gelukkig nieuwjaar!

 • Elsa
  31 december 2013 at 08:31 — Reply

  Go for it girl!! Ga ook voor je duimen met de prijs :) En een gelukkig nieuwjaar alvast!

 • 31 december 2013 at 11:38 — Reply

  Mooie bucketlist! Ik heb ook een paar dezelfde wensen.
  En wat een schattige katjes!! :)
  Lijkt me erg leuk om met andere bloggers te meeten, miss kan ik wel 14 januari! :)

  Alvast een gelukkig nieuwjaar!

  Liefs Tara

 • 31 december 2013 at 13:59 — Reply

  Meer leren over bloggen staat ook op mijn lijstje, net als bloggers ontmoeten. Klinkt alsof 2013 een goed jaar was voor jou, ik hoop dat 2014 net zo fantastisch wordt!!! Fijne jaarwisseling!

 • Sas
  31 december 2013 at 15:11 — Reply

  Leuke lijst, een heel fijn 2014 gewenst!

 • Bonnie
  5 januari 2014 at 10:32 — Reply

  Heb er alle vertrouwen in dat 2014 een pracht jaar wordt!!

 • 5 januari 2014 at 19:50 — Reply

  Gelukkig nieuwjaar, ik herken mezelf in jou dus ik ga je blog volgen! HOERA! :)

 • Kirsten (Author)
  6 januari 2014 at 15:05 — Reply

  Dank je wel iedereen voor de positieve reacties :D Ik hoop dat voor iedereen het jaar goed begonnen is?

Leave a Reply