Inspiratie: When you survive bucketlist

Inspiratie: when you survive bucketlist

Toen ik vanmorgen bezig was met mijn routine (= lezen van blogs) kwam ik op de website terecht van Greig, genaamd: 101 Things to do when you survive. Greig is pas 33, maar heeft al twee keer kanker overleefd. Na de tweede keer vond hij dat het tijd werd om anders te gaan leven en zijn dromen waar te gaan maken. Dit doet hij via een When you survive bucketlist. 

101 things to do when you survive bucketlist

De lijst van Greig loopt nu nog maar tot 51, maar ooit moeten er dus 101 dingen op komen te staan. Hij heeft al enkele dingen kunnen afstrepen van zijn bucketlist, zoals vulkaan surfen, de Galapagoseilanden bezoeken en zeilen naar Colombia via de San Blas Eilanden. Verder staan er nog dingen op zoals een Lord of the Rings tour door Nieuw-Zeeland en de Antarctica bezoeken. Al zijn avonturen houdt hij bij op When you Survive via blogs en filmpjes.

101-bucketlist
Een deel van de When you survive bucketlist

 

Ik vind het echt super inspirerend hoe iemand zo positief zijn leven weer kan oppakken. Het zet je eigenlijk ook aan het denken. Het leven is te kort om geen bucketlist te hebben. Ik heb er geen. Ik zou niet eens weten waar ik moest beginnen! Ik weet dat ik ooit nog wel eens vrijwilligerswerk (bij een Koala-ziekenhuis in Australië haha) zou willen doen in het buitenland, maar verder moet ik echt even nadenken. To be continued dus.

Wat staat er bij jou bovenaan je bucketlist?

2 Comments

 • 11 januari 2014 at 09:43 — Reply

  Zeker mooi en ik moet zeggen, ook een originele bucketlist ;) die van mij bestaat nu vooral in mn hoofd maar misschien moet ik het ook eens gaan opschrijven!

  • Kirsten (Author)
   11 januari 2014 at 09:59 — Reply

   Ja, doet moet ik ook echt^^ En zo origineel zijn als hij! Alleen ik denk dat mijn lijst eindeloos wordt :P ik wil alles doen en alles zien XD

Leave a Reply